Nieuws

Organisatie Lotto Cycling Cup | Contactgegevens

Organigram Bestuur:

Dhr. Arys Frank (Algemene Coördinatie - Sponsors)
Dhr. Nolmans Roger (Coördinatie Organisatie)
Dhr. Duquesnoy Marc (FCWB)
Dhr. Dillen Dirk
Dhr. Mariën Philippe (Coördinatie Belgian Cycling - UCI)
Mevr. Ruelle Nancy (Webmaster, Coördinatie & registratie teams, Info e-mail)
 

Contact info Algemene Organisatie:

Algemeen email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pers email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Pers accreditatie: klik hier
Twitter: klik hier
Facebook: klik hier
Website: klik hier
 
Inschrijvingen teamsDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact info Lokale Organisaties 

Dhr. Roger Nolmans (Tielt Winge) telefoon - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Marc Duquesnoy(Dottignies) telefoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Geert Geeraerts (Boezinge) telefoon - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Chris Wynants (Houthalen-Helchteren) telefoonDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Dirk Dillen (Nijlen) telefoon - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Marc D'Hooge (Merksem) telefoonDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Stefaan De Decker (Steenhuize) telefoon - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En hartelijk dank aan onze vrijwilligers:
Koen, William, Wilfried, Johnny, Ben, Nancy.